sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Pesän muuttoa

Aamulla heräsin pikkukissan äänekkääseen maukunaa, Alex päätti muuttaa saunasta rappusten alle. Tosin toi vain esikoisen ja muut jätti saunaan, joten kiikutin loput äidille.
Pahvilaatikko ei vieläkään kelvannut, vaan makasi kylmällä laattalattialla.

Tunnin päästä  halusi muuttaa uudestaan vaatekaappiin, sehän ei taas sopinut. Seuraavaksi Alex nappasi esikoisensa ja meni takan taakse. En ollut ajatellut, että sitä reikää pitäisi vielä tilkitä, lisäksi takan takana on pieni reikä, josta poikaset voisi jopa mahtua lattian alle.
Pieni paniiki tuli,  koko perheen voimin yritimme houkutella emoa pois, lopulta yletyimme pentuun ja emokin tuli pois. Mutta hän sinnikkäästi halusi muuttaa takan taakse. Lapset pitivät väkisin emoa, mies rupesi rakentamaan esteitä ja minä yritin vahtia, että Alex ei nappaamaan pentua.

Pelkäsin jo pennun puolesta, kun Alex vauhkoontui pentu suussa ja yritti etsiä pääsyä takan ja seinän väliin. Pentu tippuikin häneltä kerran pullokoriimme ja toisen kerran polttopuukoriin.

Lopulta kun huomasi, ettei pääsyä enää ollut, rauhoittui takasin rappusten alle. Laitoimme lisäksi peittoa rappusiin, että pesästä tuli majamainen. Pyyhe ja fleecepeitto lisättiin kylmälle lattialle, mutta Alex aina ryttää sen poikasten alta pois.

Kävin lisäksi ostamassa apteekista Feliwayta, jos se rauhoittaisi.

esikoinen

pennut 3vrk

Eemeli uskalsi jo kurkistaa pentuja rappusten välistä, mutta suhahti vain pennuille. Iida taas kurkistelee hiljalleen salaa pentuja, mutta ei kovin kauaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti